Boerengolf is een leuke buitenactiviteit voor verjaardagen, personeelsuitjes of vrijgezellenfeestjes. Maar ook gewoon leuk om dit tijdens u vakantie te spelen. Met regelmaat organiseren wij voor de campinggasten een boerengolf avondje. Deze activiteit moet u vooraf reserveren, En uit te breiden met een lunch  of een Barbecue. Dit is alleen mogelijk van dinsdag tot en met zaterdag, en vanaf  10 personen.

Voor de boerengolf arragementen zijn wij s avonds ook geopend behalve op maandag. In onze uitspanning kunt u gebruik maken van een kopje  koffie  of wat fris, maar we hebben ook wijn en diverse bieren. Wij verkopen diverse soorten verpakt ijs en chips en snoep en verpakte koeken. In het weekend verkopen wij appeltaart en kunt u  tosti’s,broodjes kroket / frikandel of ham en kaas bestellen.Ook bakken we dan mini snacks en bitterballen.

Wij hebben plaats voor 50 personen, met regelmaat verzorgen wij ook verjaardags of jubileum feestjes  vaak in combinatie met een boerengolf met barbecue of  lunch. U dient dit van te voren te reserveren.

DSCN1281